Anlita en städfirma i Stockholm? Det här ska du tänka på

Anlita en städfirma i Stockholm? Det här ska du tänka på

För dig som funderar på att anlita en städfirma i Stockholm finns ett flertal saker som kan vara bra att tänka på – eller kanske rättare sagt några frågor du bör ta reda på svaret på, innan du anlitar någon. Nedan följer några tips på frågor och funderingar som är bra att kolla upp innan en städfirma anlitas.

Vilken städfirma i Stockholm är bäst?

Vilken städfirma i Stockholm är bäst? Det är en fråga som är svår att svara på, eftersom det beror lite på vad du är ute efter. För att hitta den som passar bäst för just dig kommer här några frågor du kan ställa, både till dig själv och till dom firmorna du kontaktar.

  • Verkar firman seriös? – Ska du anlita en städfirma i Stockholm är det klokt att ta personlig kontakt för att ställa frågor. När du gör detta kan du ganska snabbt bilda dig en uppfattning kring om firman känns seriös eller inte. Redan vid det första bemötandet kan du få en känsla kring om du vill gå vidare eller leta efter någon annan.
  • Har firman F-skatt och organisationsnummer? – En städfirma som inte är registrerad för F-skatt och har ett organisationsnummer är en av dom firmor du ska undvika att anlita. Dom är förvisso få – men dom finns, så det är värt att lägga några minuter på att ta reda på.
  • Finns dom tjänster du efterfrågar? En annan viktig fråga att ta reda på svaret på, för att hitta den städfirma som passar bäst för dig, är om den/dom tjänster du efterfrågar finns i tjänsteutbudet. En del kanske bara erbjuder till exempel flyttstädning, medan alla har mer eller mindre alla städtjänster du kan tänka dig.
  • Vad ligger priset på? – Hur mycket den tjänst du efterfrågar kommer att kosta är förstås också viktigt att ta reda på. Jämför med andra så att du inte betalar mer än du behöver. Se också till att inte välja en firma som erbjuder onormalt låga priser utan försök hålla dig inom den normala nivån.
  • Vad tycker andra? – Sist men inte minst finns ett bra knep som många använder sig av – nämligen referenser. Vad tycker andra om firman/firmorna som du kollar närmare på? Har tidigare kunder haft bra upplevelser kanske även du kommer att ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *